Le tudnátok írni kronológiai sorrendben az X-Men sorozat összes filmjét a Deadpool-al együtt?
Figyelt kérdés
Tettem már egy próbálkozást, de ahány oldal annyi változat.2017. márc. 11. 20:55
1/6 anonim válasza:
X-Men - A Kívülállók(2000); X-Men 2 (2003); X-Men: Az ellenállás vége (2006); X-Men Kezdetek: Farkas (2009); X-Men: Az Elsők (2011); Farkas (2013);X-Men: Az eljövendő múlt napjai(2014); Deadpool (2016); X-Men: Apokalipszis(2016); És a deadpool-nak lesz egy új része:un.:Deadpool 2 (2018)------Remélem tudtam segíteni.
2/6 anonim válasza:
Még a Deadpool 2elé betenném a Logan-t, ami most megy a mozikban
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad, de nem pontosan így gondoltam a sorrendet :/ A történet szerinti kronológiai sorrendre gondoltam. Elnézést a pontatlanságért.
2017. márc. 11. 21:36
4/6 anonim válasza:
A történet szerinti sorrend a fő cselekmények ideje alapján (film elei felfezők nélkül): X-Men: Az elsők, X-Men: Az eljövendő múlt napjai*, X-Men: Apokalipszis, X-Men kezdetek: Farkas, X-Men, X-Men 2, X-Men 3, Farkas, X-Men: Az eljövendő múlt napjai*, Deadpool, Deadpool 2?, Logan
Az eljövendő múlt napjai két idősíkon fut, vedd úgy hogy meg nem történtté teszi az X-Men 3, és az X-Men kezdetek: Farkas filmeket, talán ne is nézd meg ezt a kettőt.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Végre egy értelmes lista.
2017. márc. 14. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!