A Harry Potter és az elátkozott gyermekből van/lesz film?
Biztos.
Mert hatalmasat tudnak rajta kaszálni kevés energiabefektetéssel.
Ha ezt a kérdést nem láttam már száz helyen, akkkr egyen sem. Nyilván nincs belőle film, nézz már utána ember!!! Azt, hogy lesz-e, senki nem tudja, de nem valószínű. Semmi értelme itt ostoba pletykákkal dobálózni, az összes előttem válaszoló is csak találgatásokat, és fele igaz, fele nem cikkeket terjesztenek. Mivel ez egy színdarab, ezért nem valószínű. Főleg, hogy a régi színészek közül biztosan nem vállalná újra az összes. (Mint pl. Daniel Radcliffe... Ezt BIZTOSAN tudom)
Egy szó mint száz: a kérdés értelmetlen, magyarok lévén az összes többi válaszoló is csak annyit tud mint te (azzal a különbséggel, hogy ők utánanéztek)
én is utána néztem, nyilvánvalóan:) nem ez az oldal az első amit megnézek,
de minden híroldalon mást láttam és ezért kérdeztem. de köszönöm a kioktatást
egyébként továbbra sem értem a logikád... egyrészt, ha olvastál cikkeket, akkor tudhatnád, hogy még nincs film...
másrészt.olvasol cikkeket, mindegyik mást tartalmaz és idejössz megkérdezni, hogy ugyanezen KÜLÖNBÖZŐ cikkek tartalmát meghallgasd, csak tőlünk.
de áh, mindegy is, úgyis hiába magyarázok, csak lepontoznak itten, aztán meg leszarnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!