Melyik a legvalószínűbb karakter, aki Snoke vezér valódi énje lehet a Star Warsból?
Ilyen alternatívákát hallottam már:
*Jar-Jar Binks
*Mace Windu
*Ezra Bridger
*Darth Plagueis
*Jabba a hutt
*egy új karakter
Ti ezek közül melyiket tartjátok a legvalószínűbbnek? Melyikről mit gondoltok?
Jar-Jar: Már mindenki ismeri azt a városi legendát, hogy Lucas eredetileg egy rejtőzködő Sith nagyúrnak szánta Jar-Jar-t, csak akkora utálat övezte a karaktert, hogy emiatt inkább csökkentették a szerepét, és elvetették a dolgot. Nos ha ez így is volt, szerintem a Disney nem lépi meg azt, amit még Lucas sem mert. Szóval szerintem esélytelen.
Mace: Ebben a pc világban esélytelen, hogy egy fekete karakterből egy összeaszott fehér űrlényt csináljanak. :) De viccet félre téve, szerintem ez sem esélyes.
Ezra: Ez eléggé kézenfekvő megoldás lenne, hiszen erőhasználó, Disney karakter, tehát a kánon része. De szerintem kiszúrás lenne azokkal szemben, akik nem nézik az animációs sorozatot, amit egyébként is - ahogy hallottam - inkább gyerekeknek szántak.
Plagueis: Ez eléggé adná magát, és szerintem az sem akadály, hogy a Legends-ben nem így néz ki a karakter.
Jabba: LOL. Erről most hallok először. Szerintem max poénnak jó.
Egy új karakter: Sanszos, hogy így van, hisz Serkis is ezt nyilatkozta. Persze lehet, csak félrevezetésből.
Én egy olyan érdekes teóriát hallottam eddig, amely szerint Snoke egyike volt azoknak a jedi tanoncoknak, akiket Anakinak ki kellett volna végezi a Jedi templomban, csak valahogy túlélte (elrejtőzött, elmenekült, nem kapott halálos sebet stb.).
17
Hát, az egyik kölköt a Klónkatonáknak kellett megölniük, emlékszel? Azt, aki megmentette Organa szenátort, és akit amúgy Lucas fia alakított.
Szóval azért jobban is végezhette volna a dolgát Vader akkor.
Jaa
Azt hittem, annak a jelenetnek a kölykeire gondoltok amit Kenobi visszanézett. De igazad van, rengeteg kölyök volt ott, az egyik simán túlélhette.
plaguestől eléggé karakter idegen lenne,ha egy félkegyelmű lenne az első harcosa kylo személyében,hisz ott van a nevében is,hogy bölcs plagues.
ezért valószínűbb,hogy egy gyengébb erőhasználó snoke és legközelebb ehhez a pörgő fénykardos inkvizítor áll,úgyhogy ő a legvalószínűbb,ha nem teljesen új karakter lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!