Pier Paolo Pasolinitől tudnátok olyan filmet ajánlani, ami sokkal-sokkal finomabb a Saló avagy Szodoma 120 napja című filmtől? Vagy mind ilyen? Tényleg igaz, hogy ezért ölték meg?
Figyelt kérdés
Értem ugyan filmet, de tőlem ez nagyon távol áll. Számomra beteges és undorító ez a fajta hatalom és elnyomás.2017. márc. 5. 20:35
1/4 HalkHogen válasza:
Nézd meg A csórót és a Mamma Rómát. Ezek nem durvák, de nagyon életszagúak, kilátástalanok. Igazából időrendi A csóró az első, de én azt néztem utóbb, s jobban is tetszett. Szinkronosan is prímák.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szerinted a Salót hogyan engedhették meg leforgatni a 70-es években. Én kicsit öncélúnak és hiteltelennek érzem.
2017. márc. 5. 23:54
4/4 anonim válasza:
sokkal szabadabb volt a 70rs évek mint most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!