Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is egy 0-a a...

Szerintetek is egy 0-a a dragon ball gt?

Figyelt kérdés
A dbz után most kezdtem el nézni a gt-t de hihetetlenül unalmasnak találom (53.rész még)... gohan,vegita meg a többiek teljesen le vannak nerfelve (gyengitve) és ultra gáz. Son goku az aki erős de a z hez képest harmat gyenge az a sok támadás, arról nem is beszélek h néhány mozgó résznél a rajzolás olyan pocsék mintha én csináltam volna. Ez azért van mert más csinálta vagy csak szimplán nem tudták az erőt hova fokozni már? Ne értsetek félre imádom ezt az animét de a z után ez vmi borzasztó... remélem a super jobb ennél...

2017. márc. 4. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy eléggé általános vélemény. A power scaling gondok meg már a Z-t is érintették a Saiyan Saga után.
2017. márc. 4. 11:21
 2/12 A kérdező kommentje:
De a z ben még nem volt ennyire durva... össze vissza megy a képesség gokunak is... nekem egy összecsapott maszlagnak tűnik az egész, kb a 15-20. résznél gondoltam kikapcsolom, de megnézem ha már belekezdtem. A super az milyen eddig? jobb mint ez?
2017. márc. 4. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 10 éve néztem végig a Gt-t gyerekként, nekem úgyahogy bejött de a Z-hez képest tényleg leadtak a színvonalból. Az tetszett hogy az univerzum teljesen új oldalát mutatják be, idegen civilizációk, hűbérurak, sárkányok, robot társadalmak stb. Meg a Sárkányököl támadás visszatérését imádtam, a Dbz-ben asszem az nem is volt.

Amit Gohannal tett a sorozat azt sosem bocsájtom meg nekik :D nyomi strébert csináltak belőle. Vegitának viszont kifejezetten bejött a badass apuka stílusa. De én is úgy láttam hogy nem tudták az erőt hova fokozni azért csináltak furcsaságokat, de az SSJ 4-gyel változni fog.

2017. márc. 4. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:

A Super sokkal jobb ennél, csak sajnos nincs még szinkronizálva.

A GT nem Toriyama Akira mangájának eseményein alapszik, a Super viszont már igen. A GT-s Pan részek szerintem is unalmasak és gyerekesek, de a "Beby" részek után kicsit felpörögnek az események.

Mindet egybevetve a Super és a Z sokkal jobb ennél, azokban nem fogsz csalódni.

2017. márc. 4. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:

"A super az milyen eddig? jobb mint ez?"

Sokkal jobb. A "Black Goku" saga kifejezetten tetszett.

2017. márc. 4. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a Super pontosan ugyanaz a szint, mint a GT, csak más dolgokon csúszik el.
2017. márc. 4. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

#6-os +1

Mintha a Super olyan hűdejó lenne. Gyakorlatilag már részek óta full unalom, egyetlen egy dolog tetszik hogy Gohan barátunk úton van az isteni szint felé. És most ez a torna rendszer..... No komment. És a legnagyobb probléma hogy ez az öreg munkája, szóval nem lehet rá mondani hogy "szar gt".

2017. márc. 6. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

"Mintha a Super olyan hűdejó lenne. Gyakorlatilag már részek óta full unalom"

Nem értek egyet. Azért a Z-ben is voltak unalmas részek, ne felejtsük el. Pl. Cell és Majin Buu közötti részek; vagy a dermesztővel való harc 20 részen át... stb

2017. márc. 6. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező,a Super elég lassan indul be,de hidd el nagyságrendekkel jobb a Gt
2017. márc. 6. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
*mint a GT
2017. márc. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!