Szerintetek is egy 0-a a dragon ball gt?
Én kb 10 éve néztem végig a Gt-t gyerekként, nekem úgyahogy bejött de a Z-hez képest tényleg leadtak a színvonalból. Az tetszett hogy az univerzum teljesen új oldalát mutatják be, idegen civilizációk, hűbérurak, sárkányok, robot társadalmak stb. Meg a Sárkányököl támadás visszatérését imádtam, a Dbz-ben asszem az nem is volt.
Amit Gohannal tett a sorozat azt sosem bocsájtom meg nekik :D nyomi strébert csináltak belőle. Vegitának viszont kifejezetten bejött a badass apuka stílusa. De én is úgy láttam hogy nem tudták az erőt hova fokozni azért csináltak furcsaságokat, de az SSJ 4-gyel változni fog.
A Super sokkal jobb ennél, csak sajnos nincs még szinkronizálva.
A GT nem Toriyama Akira mangájának eseményein alapszik, a Super viszont már igen. A GT-s Pan részek szerintem is unalmasak és gyerekesek, de a "Beby" részek után kicsit felpörögnek az események.
Mindet egybevetve a Super és a Z sokkal jobb ennél, azokban nem fogsz csalódni.
"A super az milyen eddig? jobb mint ez?"
Sokkal jobb. A "Black Goku" saga kifejezetten tetszett.
#6-os +1
Mintha a Super olyan hűdejó lenne. Gyakorlatilag már részek óta full unalom, egyetlen egy dolog tetszik hogy Gohan barátunk úton van az isteni szint felé. És most ez a torna rendszer..... No komment. És a legnagyobb probléma hogy ez az öreg munkája, szóval nem lehet rá mondani hogy "szar gt".
"Mintha a Super olyan hűdejó lenne. Gyakorlatilag már részek óta full unalom"
Nem értek egyet. Azért a Z-ben is voltak unalmas részek, ne felejtsük el. Pl. Cell és Majin Buu közötti részek; vagy a dermesztővel való harc 20 részen át... stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!