Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe? Régen láttam...

Mi a film címe? Régen láttam ezt a filmet és nem tudom mi a címe. Több lent.

Figyelt kérdés
A filmben azt hiszem egy vörös hajú lány a főszereplő, és van egy ázsiai, valamint egy kicsit dundi barátnője. A suliban a lúzerek közé tartoznak, Elhatározzák, hogy bebizonyítják, hogy nem azok. A suli bált rendez, ami előtt a lányok teljesítenek különböző feladatokat.(pl.: ellopják a suli leghelyesebb fiújának az alsónadrágját) Majd a bálban a vörös hajú lányt megválasztják bálkirálynőnek. Elhagyja a koronáját, de az a fiú akinek ellopta az alsógatyáját másnap elviszi neki. A film legvégén pedig összejönnek.

2017. márc. 3. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
1-2 elemében a Bajos csajokra emlékeztet, de nem teljesen. Less bele, lehet, hogy csak annyira rg láttad, hogy összekeverted mással is. :)
2017. márc. 3. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Valószínűleg akkor ezért nem találtam meg. Majd megnézem.
2017. márc. 3. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egy része hasonlít az Ottalvós bulira is.

2017. márc. 3. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Majd belenézek
2017. márc. 4. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!