Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Mi kis falunk az miért...

Dozerman kérdése:

A Mi kis falunk az miért sikersorozat?

Figyelt kérdés
A Blikk honlapján olvastam egy cikket, ahol ilyen jelzővel illették!
2017. márc. 3. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Csak reklámozás, le vannak fizetni.
2017. márc. 3. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

*fizetve

Bocs az elírásért!

2017. márc. 3. 16:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja értem! De azért kíváncsi leszek, hogy mennyi évadot fog megélni!
2017. márc. 3. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

fizetett önreklám.

nem ismerek senkit aki nézné.

de ezt az önreklámot csinálták most a légió sorozattal is.

ilyen kritikai elismerés,olyan vizuális élmény,hatalmas imbd pontszám,aztán egy zavaros katyvasz amiben egy értelmetlen lúzert kellene érdekfeszítően nézni,helyette inkább bealvás van rajta.

2017. márc. 3. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Már vége is...
2017. márc. 25. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Mert az éjjelnappalbudapest, ahol állandóan feszültség van, vagy a barátokközt, ahol z-kategóriás "színésznek" csúfolt tehetségtelenek (kivéve Miklós és Nóra és Attila) hiteltelenül nyegléskednek és egybites lamúrokat, proli lúzerkedést nyomnak, az jobb?

Azért sikersorozat, mert egy kidolgozott görbetükör, tehetséges, valódi színészgárdával, nem összekukázott senkikkel. Azért siker, mert mindenki ismer ilyen karaktereket, mert ma is rengeteg ilyen karakter van, és mert nagyon jók a poénok, a nézettség mindent elmond - az életről szól, sok emberéről, nem csak misszpic,sa pestiekről (bocsi a normális pestiektől, tudom, hogy nem mindenki olyan) és nem ifjúvállalkozó kis lúzerekről, akik csak tetováltatni tudnak és veszekedni - hanem olyan karakterekről,akik életszerűek.

2018. márc. 9. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok és ez idő alatt még nem volt olyan magyar film vagy sorozat amit néztem volna. Nekem ettől "siker sorozat".
2022. febr. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!