Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hollywood Heights - Törj a...

Hollywood Heights - Törj a csúcsra, hol tudnám megnézi?

Figyelt kérdés
2012-2013 körül futott a sorozat az MTV-n, a napokban szerettem volna újra nézni, de sajnos a 12-rész után nem találom a következő részeket, ahol pedig megtalálom ott vagy törölték a videót vagy pedig nem indul el az Istennek se (MTV oldala, 3 böngészőből is próbáltam). Esetleg valaki tudna küldeni egy használható linket, ahol megtalálom mind a 80 részt és meg is tudom nézni? :)

2017. márc. 2. 16:20
 1/1 anonim válasza:
Szia! Sajnos én is pont ugyanígy jártam. :/ Nincs fent sehol. A videa oldalon keresd, de ott sincs az össze fent. Én ott nézem, és mivel már egyszer láttam teljesen, így "hézagosan" is elviselhető. Ha nem találod, írj üzenetet és küldöm a linkeket. :)
2018. jún. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!