Ezt meg lehet csinálni moziban?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam az west end moziban és mikor jöttem ki a film után láttam, hogy egy másik teremben éppen akkor kezdődött egy másik film 20 perc múlva. Ha bent maradtam volna akkor azt is megtudtam volna nézni egy jegy áráért. Ilyet szabad csinálni? Ha nem és észreveszik, hogyan büntethetnek meg?2017. febr. 27. 14:05
1/3 anonim válasza:
De a mozikban általában direkt egy másik kijáraton kell elhagyni a termet ami közvetlenül a plázába vezet vissza. És ez szerintem a West End moziban is így van, szóval hogyan tudnád megcsinálni? A takarítók a film végénél már ott vannak és gondolom figyelik, hogy merre hagyod el a termet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, ugyanott jöttem ki ahol bementem, máskülönben hogyan láttam volna? És nem volt ott kb senki egy-két ember lézengett csak a folyosón.
2017. febr. 27. 14:11
3/3 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet, belopózol a másik terembe max elbújsz a székek között. :D Nálunk úgy van, hogy ahol bemész ott is jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!