Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Segítene valaki megtalálni a...

Segítene valaki megtalálni a sorozatot?

Figyelt kérdés
Szóval van egy sorozat, amit még tavaly néztem, újranézném de elfelejtettem a címét. A story: cuki család, apa, anya, tizenéves lány. Az apa egy nap kiakad a munkahelyén, megkeresi a feleségét, hogy elmondja neki (a nő valami ingatlanközvetítő), de mikor odamegy a házhoz meglátja, hogy megcsalja őt egy fiatal sráccal. Nem szól semmit, lesokkolva elmegy, majd elkapja a srácot, aki egy kicsit megagyalja főhősünket, aki vízbe esik és a selyemfiútól megkapja a zakóját, hogy ne legyen tiszta víz. Hazamegy, nem említi a feleségének a történteket. A zakóban talál egy telefont, ami gyakran csöng, kiderül, hogy ügyfelek keresik és ő is felcsap munkásnak :) hát röviden ennyi, ebből szerintem meg lehet mondani, ha valaki ismeri :)

2017. febr. 27. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocs, h idetrollkodok, fogalmam sincs, mi ez, de érdekel, hátha leírja valaki. :D
2017. febr. 28. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Hűtlen vágyak a sorozat címe ! :)
2017. febr. 28. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!