Hány amerikai sorozatban van magyar utalás?
Úgy gondolod, hogy vannak itt olyanok, akik az ÖSSZES amerikai sorozatot látták?
Az egyik Columbo-epizódban egyébként szerepel egy qrva, aki- bár Babkockra angolosította a nevét -, magyar "hölgy", és Rákóczinak hívják.
És ez nem szinkron, mert nem magyarul láttam.
Pont a két kedvenc sorozatomban is van.
Az egyik a Twin Peaks. Az egyik részben Pete Martell meséli Cooper ügynöknek, hogy most hozta haza a ruhákat a mosodából, ahol egy magyar lány dolgozik, aki nem beszél angolul, és csak nézték egymást, mint a süket-némák. Pete még hozzá teszi, hogy csak annyit tud Magyarországról, hogy sok paprika van ott, meg gulyás.
A másik az Egy Rém Rendes Család legelső részeinek egyikében Bundyék szomszédjai a magyar színészről, Lugosi Béláról nevezték el a kutyájukat. Igaz, ezt csak szinkronosan láttam.
Eszembe jutott még a Hogy Ne éld Az Életed, itt az egyik részben a főhős, Don egy magyar nővel kavar, furcsa módon a szinkronos változatban ez nem derül ki.
A Murdoch nyomozó rejtélyei egyik részében egy magyar nőt kérdeznek ki, aki csak magyarul tud beszélni. Emlékszem is, hogy rossz volt a magyar nyelvtanja. :)
Tudom, ez nem utalás de a Kém című film több jelenete is Magyarországon, Budapesten illetve a Balatonon játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!