Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti szeretitek the 100-ból Lexát?

Romélia kérdése:

Ti szeretitek the 100-ból Lexát?

Figyelt kérdés
Nekem ő volt a kedvencem.Az eddigi raongókat akiket láttam mindd LGBT-sek voltak és ez nagyon zavar mert tudom magamról hogy nem vagyok egyik se,de viszont én is szerettem ezt a Clarke Lexa párost.Ami meg még jobban zavar az az hogy nem ők az első ilyen kedvencem egy sorozatban. Az egy kicsit nyugtat hogy mind 2 esetben előbb megszerettem azt a karaktert még mielőtt kiderült volna hogy leszbikus.Van valaki aki ugyan így van mint én? (Ezt nem azért írtam mert valami bajom van azokkal akik beletartoznak az LGBT-közösségbe csak ezt furcsának találtam magamban de nem ismerek senkit aki ugyan így lenne ezzekl mint én)

2017. febr. 23. 11:52
 1/2 TR75 ***** válasza:
Az nem lehet, hogy (akár tudattalanul) azért kedvelted meg a karaktert, mert meleg/leszbikus/miegyéb? Simán lehet, hogy eleve úgy írták meg a karakterét, hogy legyenek jelei annak, hogy ő ilyen beállítottságú, de konkrétan csak a sorozat egy későbbi részében derül ki. Tehát a karaktere szerint eleve LMBT. De ezeket a jeleket nem mindenki vágja elsőre az elrejtett utalásokból. Te esetleg vetted őket már a kezdetektől.
2017. febr. 23. 12:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Amint az első részben bement Jahahoz és Kanehez rögtön megkedveltem de sztem akkor még nem volt semmi jele annak hogy ő leszbikus...
2017. febr. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!