Milyen jó, maximum 20 perc/részes sorozatokat ismertek?
Animék közül Naruto, Inuyasha, Slayers, Yu Yu Hakusho, Shangri-La a kedvencem. (Egyébként a Ghibli Studio animéit, mint a Chihiro, Laputa, Nauszika, illetve a hasonló animefilmeket, mint pl. a Csillaghajsza is imádom) (Javasolhattok animét is)
Futó sorozatom a Once upon a time (de az majd csak márciusban tér vissza, meg heti egy részt jelent). A Walking dead kezdetben nem volt nagy kedvencem, de most a hetedik évad nagyon tetszik- azonban ez is csak egyszer van egy héten, így emiatt keresek olyan sorozatot, amit még nem láttam, és bármikor tudom nézni.
A Black Mirrort, illetve a Rejtélyt (Fringe) is nagy kedvenc.
Összesítve, kedvelem a sci-fi, ill. a disztópia műfajokat. A kifejezett horrort nem szeretem, de a bűnügyi háttérrel nincs bajom. A történelmi jellegűek is jöhetnek (egy időben néztem a koreai sorozatokat pl. az ékköveseket) Azonban, a humorsorozatokat nagyon nem szeretem (lásd pl.: Így jártam anyátokkal)
Semmiképpen sem lehet több 20 percnél egy rész. (Hosszabbakat én is tudnék, csak azokra majd max nyáron lesz időm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!