Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létezik olyan gyerek, aki...

Létezik olyan gyerek, aki szereti a zenés-éneklős rajzfilmeket?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem, a Disney miért erőszakolja a zenés betéteket a rajzfilmjeiben.

Igaz, már nem tartozom a célkategóriába, de emlékszem, már gyerekkoromban is úgy tekintettem ezekre az éneklésekre, mint most a film közbeni reklámokra, tehát kellemetlen és felesleges dolgokra, amiket túl kell élni, de szeretni nem lehet. És soha nem is hallottam senkitől, hogy de szereti ezeket.

2017. febr. 20. 06:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyjából a legtöbb gyerek szereti a zenét, éneket, táncot. Az én unokahúgom legalábbis biztosan, és anno én is szerettem. Most is imádom a musicaleket.

A Disney mindig musical-alapú volt, szóval nem tudom, ezen mit vagy kiakadva. Igényes, jó zenéket csinálnak, nem gagyit. Semmi baj ezzel.

Ha nem tetszik, ne nézd.

2017. febr. 20. 06:33
 2/8 anonim ***** válasza:

A gyerekek többségének tetszik.

Nem vagyok gyerek... nekem is tetszik :)

2017. febr. 20. 07:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Na, akkor már 2 embernek tetszik. :)

Ezt is megtudtam.

Nem azt mondom, hogy maguk a rajfilmek nem tetszenek a gyerekeknek, hanem a zenés betétek.

Én legalábbis még nem találkoztam olyan gyerekkel, akinek tetszene.

2017. febr. 20. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten a zenés betétek tetszenek nekik. Külön CD-n is hallgatni szokták, megtanulják, előadják...
2017. febr. 20. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez inkább az óvodás korosztály, nem? De ők a reklámok zenéjét is szokták énekelni.
2017. febr. 21. 05:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én - és a legtöbb ismerősöm - baba korunk óta egészen felnőtt korunkig musical-őrültek voltunk/vagyunk, és imádjuk ennek megfelelően a zenés meséket/filmeket.

De mindegy, értjük, hogy te nem szereted, ehhez jogod van. A válasz a kérdésedre, hogy IGEN, létezik olyan gyerek, akár hiszed, akár nem.

Szerintem a téma nem érdemel több szót. Most egyébként valami hadjáratot akarsz ezek ellen folytatni, és szövetségeseket keresel a szidáshoz, vagy mi a terved?

Nem is értem ezt a kérdést egyébként.

2017. febr. 21. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem szerettem.

Nem ment miattuk a történet, unalmasak voltak.

Inkább arra lettem volna kíváncsi, hogyan folytatódik maga a cselekmény.

2017. febr. 21. 23:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Csak annyi volt a célom, hogy megtudjam, tényleg szereti-e ezeket valaki. Mivel, mint írtam, én még soha nem találkoztam ilyen gyerekkel, se anno a saját korosztályomban, se a mai gyerekek között.

Igaz, olyan ismerősöm sincs, aki musicalrajongó lenne. (Ami, valljuk be, nem a zeneművészet csúcsa.)

Én inkább úgy vagyok vele, mint a 7. kommentelő, hogy szerintem ezek feleslegesek, és megfogják a történetet, mint a reklámblokkok.

Mondom ezt úgy, hogy mindig is zeneőrült voltam, jókora gyűjteménnyel, rengeteg stílust szeretek manapság is.

Amúgy, köszönöm a kommenteket.

2017. febr. 23. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!