Olyan sorozat aminek legalább van 4 évada és nagyon jó?
9es vagyok...
Még a Stranger Thingsre mondják mostanában, hogy nagyon jó, bár nem igazán tudom, hogy mifán terem, de én most pl. annak adok majd egy esélyt. Azt mondják, hogy az amicsi kultúra kedvelőinek és a 80as éveket megélt nézőknek tetszhet a legjobban. Ennek még csak most jön majd a 2. évada, azt nem tudom, hogy milyen hosszúra tervezik.
Ha eltudsz tekínteni a 4. évadtól, akkor a Fargo 1. évadát nézd meg mindenképpen, 10 részes, ha jól emlékszem, maradandó élmény.
Bár nincs még ennyi évadjuk de ajánlom még a Stranger Things-t, Westworld-ot, Black Mirror-t.
Állítólag a Mr Robot is jó de még nem láttam.
A Westworld is valóban jó! Még azoknak is érdekes, akik azt hitték hogy a témában már nem nagyon láthatnak új megközelítést.
A Blackmirort is szeretem, de mivel azok nem összefüggő részekből állnak, a kérdező évad limitjéből, pedig arra követketethetünk hogy összefügő sorozatot keres, én nem ajánlanám.
A Mr. Robot pedig szerintem egy parasztvakítás, gyerekeknek valóvsorozat, felnőttesnek beállítva... SZERINTEM!
Black Sails/Fekete Vitorlák
Breaking Bad/Totál szívás
Prison Break/A Szökés
The Walking Dead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!