Mi a cime a sorozatoknak?
Figyelt kérdés
Az egyikbe egy srácnak volt féregirtós vállakozása ilyen rockerkülsejü halálfejes polós copfos volt.Családi vállalkozás votl állatokat fogtak be házaknál ,férgeket stb!A másikba meg farönköket emeltek ki folyok ,mocsarak aljábol,több csapat versenyzett majd eladtáka rönköket más cégeknek!Ismeretterjesztő relity sorozatok voltak!2017. febr. 16. 22:46
1/2 anonim válasza:
Discovery channel aligátor fiúk- mocsári favágók,amerikai favágók
2/2 A kérdező kommentje:
Az Aligátor fik sem rosz de ez más!Egy srác az felesége az öccse és a szülei vannak benne de főlega srác.Állatokat gyüjt be kap elirt ki!Darazsakat,mosomedvét,patkányt,csótányt stb,Régeben volt ,a favágosok nem tudom azok e amire én gondoltam megnézem de köszi!
2017. febr. 16. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!