Emlekszik valaki ennek a filmnek a cimere?
Figyelt kérdés
Kb. 8 evvel ezelott lattam a moziban, de nem tudom teljesen pontosan beloni. A lenyeg, hogy egy kislany, akit megoltek elmelkedik, hogy milyen is lenne az elet nelkule ill vele. Mintha fentrol nezne az egeszet. Azt hiszem drama volt, nagyon megrazo volt. Vegig bogtem, megis a kepi vilaga szep volt,kidolgozott. Mintha a menybol meselne. Probaltam rakeresni olyasmire, mint az elet nelkulem mert azt hiszem ez a mondat el is hangzik a szajabol, de nem ez volt. Igazabol a nagyreszet mar elfelejtettem es most szivesen megneznem, de nem tudom, hogy keressek ra? Mert meg a pontos evre se emlekszem teljesen csak kb.2017. febr. 14. 09:15
1/4 A kérdező kommentje:
Meg valami olyasmi ugrik be,hogy talan a hazba lett eltemeve,vagy a lepcsobe, vagy erre csak utalt nem tudom, ilyesmik ugranak meg be.
2017. febr. 14. 09:16
3/4 A kérdező kommentje:
Na,hat! Szuper vagy! Koszi, igen erre gondoltam. :)
2017. febr. 14. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!