Csak engem irritál ha nem tudják a sorozat címét?
Figyelt kérdés
Egyik kedvenc sorozatom a The Walking Dead. Annyira feltudom húzni magam, ha valahol azt látom, hogy Walking Dead. Szóban még azt mondom oké, de hogy leírni sem tudják pl. cikkekben vagy akárhol... Csak én vagyok így vele? Lehet szó akármilyen sorozat vagy film ciméről.2017. febr. 12. 20:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem csak téged irritál. Nagy gondok vannak ha egy The szótól kiakadsz mert nem írják le.
Miért baj ha névelő nélkül írják le? Ettől még mindenki tudni fogja, hogy melyik sorozatról van szó
2/9 anonim válasza:
Szerintem is csak téged irritál, ha lemarad egy "The" vagy "a" névelő. Attól még ugyanaz marad a tartalma. Mondjuk cikkekben szerintem inkább a hivatalos formát kellene használni, de engem nem különösen zavar.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát de egyszer az a címe? Na mindegy...
2017. febr. 12. 21:26
4/9 anonim válasza:
Engem se idegesít, viszont az igen mikor valaki még a szereplők nevét se tudja megjegyezni
7/9 anonim válasza:
Igen, van aki nem ugyanazt nézi, mint te, meg van, aki semit sem néz.
8/9 anonim válasza:
Lehet zavaró ha nem tudják de pl az említett példa egyáltalán nem az szerintem.
De a szereplők nevének helytelenül írásában egyetértek.Pl egy Daryl helyett Meryl vagy Deryl,egy Hershel helyett Hörsöll elég zavaró tud lenni.
9/9 anonim válasza:
Most ez olyan dolog, mint hogy melyik a helyes az alábbiak közül:
1. Megnézem a Birodalom visszavág-ot.
2. Megnézem az A birodalom visszavág-ot.
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!