Milyen rajzfilmet nézne meg a mai 11-16 korosztály?
Privátban elmondod milyen karakterekről van szó?
Szerintem meg nem copy hisz te mondtad hofy olyat akarsz amit ez a korosztály szeret
És a szappanopera a sok szenvedélyével és a happy endekkel mindig tarol szóval vágj bele!!😉
Ne vegyétek el az ötletemet:
Naladit' - hiúz lány, vöröses, barna bunda,füle végén polytok, óceánkék szem 12,5 éves - sportos, szeleburdi, álmodozó, kitartó
Krans -szírti sas, szürkés.barna, enyhén kékes toll, égkék szem, jó látás 13 éves - a csapat vezetője, álltalában megfontolt, terveket készít, megértő, kiáll az igazáért, ha barátok közt van "játékos"
Candor - amerikai és európai szürkefarkas, szűrke, lompos bunda, halvány kék szem(mint a tiszta víz, majd nem átlátszó)13 éves - tanulás mániás, számítógép "zseni", gyakran a programjai, gépei miatt kerül pácba
Vitam - afrikai oroszlán, homoknál picit erősebb színű bundával, a szeme óceánzöld (korallzöld) 12 éves - a csapat legfiatalabb tagja. Úgy is viselkedik. Gyerekesen/gyermekien. Ki hogy mondja. Érzelmes, ezért gyakran sértődékeny.
Voice - ocelot, sárgás.barna bunda, fekete, rendszertelen foltokkal, a szeme mélyzöld (erős páfrányzöld) 12,6 éves - a csapat rapere. A csapat, egyben banda is, és ilyen szempontból ő a főnök ( ami néha az "agyára megy" ). Ő szervezi a sláger gyártást stb. minden áron star bandát akar faragni a többiekből.
Drita - sivatagi róka, homok és vajszín közti bunda, nagy fulek, mély.mogyoróbarna szem, 13,2 éves - tanulás mániás, szeret olvasni, érzelmes, törékeny, halk, nem az a "Hé! Ide nézzetek, itt vagyok!" tipus
Noss, egyenlőre ennyit, róluk. Ők a főszereplők, a Jó Madarak. Az álnevük a Bikfic, mert senki nem gondolná, hogy mozaik szó, és rájuk biztos nem gondolna Bikfic néven. :)
nyugi,senki nem fogja ellopni az "ötleteidet",mert szar...nem nézném meg!Inkább tanulj,ne ilyen hülyeségeken gondolkodj...
amúgy meg írogatod,hogy senki ne lopkodja az ötleteidet,azért nem mondasz róla többet,deee azért a mi véleményünket kikéred,hogy "össze hozzuk neked" a sorozatot?????xdxdxd
Ha csak a közönség igényeire alapozod az egészet, az kuka.
Olyat alkoss, ami NEKED tetszik, ne érdekeljen más véleménye.
Amúgy hol szeretnéd terjeszteni? YouTube? Kik lesznek a szinkronhangok?
Szerintem egy 16 évest nem kötne már le túlzottan.
16/L
Egy Violetta vagy Soy Luna szerű izét nem ajánlok, mert az max, 13 éves korig terjed, mert amúgy halál unalom.
Megnéztem a Facebook-ot, és nekem kicsit gyerekes. Ami nem baj, csak akkor úgy lődd be a célközönséget.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!