A Kincsemről szóló film mennyire lesz hiteles történelmileg?
Azt eddig is gondoltam, hogy nem sok, de ez utolsó pár másodperc... Lehidaltam. Pedig az első előzetes után még reménykedtem, hogy végre egy van esély arra, hogy lássak egy viszonylag jó magyar kosztümös kalandfilmet.
Nagyon remélem, hogy ez csak egy poén, és a filmből kivágták (vagy be se rakták) ezt a szart.
Szia!
Ami azt illeti, rohadt sok részlet benne van a filmben. Pl. Kincsem egyszer egy bécsi lóval holtversenyben ért a célba, ezért újra kellett futniuk. Blaskovich Ernő karaktere hiperpontos lett. És a macska! Ő a legkirájabb!:D
Még egy pozitívuma a filmnek: mindenki tudta(én is), hogy Kincsem sohasem vesztett. De a filmnek sikerült beparáztatnia:DD
4
Mer egy tinilányka biztosan tisztában van a teljes Blaskovich életrajzzal. Na ne röhögtess!
Attól, hogy a 4-es egy idióta, nem kell lenézni a fiatalkorúakat.
Én is megnéztem a filmet, de történelmileg nem valami pontos az egész. Kincsem Blaskovichnál született, nem vette meg, nem vették el a kastélyukat sem, stb. Vannak pontatlanságok a lovak felszereléseinél is (gumis szár, szintetikus nyereg..), de ettől függetlenül egész jó kis film :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!