Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt ennek a régi kutyás...

Mi volt ennek a régi kutyás rajzfilmnek a címe?

Figyelt kérdés
Sziasztok, keresek egy régi kutyás rajzfilmet. Nem tudom már sajnos, hogy mi volt a címe. Arról szólt, hogy voltak benne beszélő kutyák, akiket egy kedves idős hölgy fogadott be, és volt velük egy papagáj is, akinek azt hiszem, Polly volt a neve. Az idős hölgy azonban meghal, és két gonosz iker megpróbálja átvenni a házat, de a kutyák megvédik. Nagyjából ennyire emlékszem, meg még pár kutya nevére: Soma, Bella, Csufi. Ha valaki emlékszik még erre a mesére, és tudja a címét, az mindenképpen írja meg, mert az egyik kedvencem volt régen, de sehol sem találom, pedig már mindenhogyan megpróbáltam rákeresni. Ha valaki csak az angol címét tudja, az is jó.

2017. febr. 10. 16:49
 1/3 anonim válasza:
Valami rémlik, de sajnos nem tudom. Csufi amúgy a 102 kiskutyában is volt:)
2017. febr. 27. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Kutyaarisztokraták (Hot Dogs: Wau - wir sind reich!, 1999).

[link]

Google: cartoon|animated+dogs+parrot+twins+lady

2018. jún. 4. 08:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Uuuuh, köszi szépen! Mióta kerestem már. Ezer köszönet. :)
2018. jún. 4. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!