Szerintetek a Family Guy vagy a South Park c. sorozat a jobb?
Figyelt kérdés
(Én a Family Guy-t, jobban szeretem, ti?)2017. febr. 10. 07:52
2/12 anonim válasza:
Family Guy, van benne értékelhető poén egész jó. A South Park egy elmeroggyant hulladék :/
3/12 anonim válasza:
South Park egyértelmű, mert társadalom kritika van benne és nincs tele irrítáló cuteway jelenetekel. De amugy szerintem a Kertvárosi Gettó a legjobb.
4/12 anonim válasza:
Family guy a south park egy nagy szar lett manapság.
5/12 anonim válasza:
Egyértelműen a South Park. Nem random poénokra épít, amik mára abszolút elcsépelté váltak, hanem komoly kritikát fogalmaz meg társadalommal, médiával, vallással, politikával meg nagyjából mindennel szemben.
Főleg a legutóbbi kettő évad (vagy talán inkább csak másfél, mivel Trump győzelmével nem tudtak mit kezdeni) volt igazán erős, ahol gyakorlatilag ebben a percben is zajló problémákra, társadalmi viszonyokra próbálták felhívni a figyelmet, úgy látszik, hogy több kevesebb sikerrel.
Akik azt írkálják (bárhova), hogy a SP egy "elmeroggyant hulladék" vagy "egy nagy szar lett manapság", vagy nem nézik egyáltalán, bár akkor nem értem, hogy minek beszélnek róla, vagy gyakorlatilag semennyire nincsenek képben az őket körülvevő világgal. Ijesztő.
8/12 anonim válasza:
a family guyból csak a stewie&brian részek jók
10/12 anonim válasza:
Family guy, a south park egy kukába való sz@r, a fg-ben én birom a cutaway jeleneteket. (SAJÁT VÉLEMÉNY)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!