Mi lett Majával az Éjjel-nappal Budapestben?
Figyelt kérdés
Ok, lement a pékségbe. Eltűnt. Zsolt is. Kereste Kristóf, nem találta. De utána nem esett Szó róla... Vagy csak én maradtam le pont ezekről a részekről?2017. febr. 8. 16:47
1/6 Tarcza Zsolt válasza:
Nagyon élveztem nézni Maját. Olyan csintalan volt amikor alig bujt ki a petéjéből és mindig kiváncsi volt mindenre, mindig bajba keveredett. Barátját Vilit is sokszor bajba keverte, de mindig kitudta hozni magát és Vilit is a bajból. Tudom hogy minden más bogarakkal barátkozott és a kaptárba szinte soha nem ment be. Éjjel is kint aludt egy szál virág szirmai között. Úgy hiányzik Maja sorozatai, olyan rég nem láttam...
2/6 anonim válasza:
Haha .. jót röhögtem #1 ..köszönöm..you made my day xD
3/6 A kérdező kommentje:
Az M2-n még lehet adják 1-es válaszoló.
Egyébként baromira nem nézem, csak reklámidőben kapcsolok ide, de ez pont érdekelne... Valaki tud rá érdemben válaszolni is???
2017. febr. 10. 18:15
4/6 Tarcza Zsolt válasza:
PFFFFF... De mi az az Éjjel nappal Budapest? Valami versenyműsor? Vagy valami tudományos cucc?
5/6 anonim válasza:
Szia.Én is ennyit tudok róla nem tudom mi lett utana vele.Pedig engem is érdekelne!Mondjuk azt sem értem, hogy a Kristóf ilyen könnyen feladta!?
6/6 A kérdező kommentje:
Azòta megkérdeztem valakit, aki mindig nézi. Eltűnt, Zsolt is, Kristóf kereste egy darabig és azóta nem volt róla Szó. Igen, ez nekem is furcsa, hogy látszólag éli tovább az életét. Én tuti nem nyugodnék, minden követ megmozgatnék és közben tuti belediliznék...
2017. febr. 21. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!