A Klónok támadásában hogy nem vették észre a jediket a Geonosison?
Figyelt kérdés
mert elég sokan voltak, tehát ahhoz hogy oda menjenek azért kellett egy nagyobb űrhajó
az hogy Padmé cirkálóját nem vették észre még oké mivel az csak egy kisebb, pár személyes szenátori cirkáló volt, de ahhoz hogy 30+ Jedi odamenjen vagy egy nagyobb hajó kellett vagy több kisebb, de a lényeg hogy feltűnő lett volna
és nem nézték azon a bolygón hogy milyen hajók szállnak le ahol Dooku gróf és a kereskedelmi szövetség vezetői is jelen vannak?
2017. febr. 8. 07:12
1/5 anonim válasza:
Haha, én is pont ma néztem meg :D Nem gondolkoztam ezen. Viszont szerintem megoldhatták, biztos volt olyan hajójuk amivel eltudtak bújni a radarok elől.
3/5 A kérdező kommentje:
végülis..
2017. febr. 8. 20:25
5/5 anonim válasza:
Észrevették, de gyorsan történt. A kánon szerint az űrbe volt csata is, csak a szeparatistáknak nem volt elég idejük összevonni a flottát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!