Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mik voltak azok a rajzfilmek,...

Mik voltak azok a rajzfilmek, műsorok iskolás korotokban amiket néztetek pedig inkább csajosabbak vagy srácosabbak voltak? :D

Figyelt kérdés

Nálunk a W.I.T.C.H és a Totally Spies volt az amiről minden srác tudta hogy nézik a többiek is, de volt aki nem ismerte el :D

Sámán Király, Naruto volt amit meg a lányok is néztek :D

2017. febr. 7. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Ben 10-et meg az Amerikai sárkányt is néztem, fiúk meg a Totally Spies-t, Kis tinihőst. De amúgy szerintem ezek nem is annyira "csak fiús" vagy "csak lányos" mesék, szóval szerintem nem gáz, hogy együtt néztük ezeket. :D
2017. febr. 7. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:

igen az volt a legjobb hogy mindenki tudta a fiúk is nézték a Totally Spiest, Kim Possiblet, és a lányok is nézték a Sámán Királyt, X-Ment, Vasembert :D

mondjuk én nem is tagadtam mert imádtam a W.I.T.C.Het, de volt olyan srác aki mondta nem nézi, aztán ha szóba került valamelyik rész mondta hogy annak később miért lesz jelentősége (tehát látta az egész évadot) :D

gyerekkor, hiányzol :')

2017. febr. 7. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Régen voltam iskolás :D

Akkoriban minden lány nézte: Szívtipró gimi, Beverly Hills 90210, Melros place, Első csók, Második csók, Vad angyal (jajj, de szerettem, pedig nem vagyok dél-amerikai sorozat-fan), Helen és a fiúk,

Nem is tudom, horajzfilmek mentek-e :o

És persze minden fiú Dragon ball-t nézett

2017. febr. 8. 09:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Vad angyalt még én is néztem kissrácként mert bele voltam zúgva Natalia Oreiro-ba :d
2017. febr. 8. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
"Natália Orálisnak puli kutyát vegyetek!" By Irigy Hónaljmirigy
2017. márc. 2. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Kiskoromban a Tini ninja teknőcöket szerettem. :)
2017. márc. 2. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:

W.I.T.C.H., Totally Spies, Kim Possible, Amerikai sárkány, Sámán király, X-Men, ezek nálunk is voltak :DD

még a Vasember, meg Pókember volt amit a lányok is néztek

illetve még a Sharon naplója jutott eszembe, amit mindenki nézett, a fiúk is :D

2017. ápr. 2. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz hogy egy fiú lányos rajzfilmeket néz de azt szeretem hogy a lányok néznek olyan rajzfilmeket animéket amik fiúknak való
2022. márc. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!