Mik voltak azok a rajzfilmek, műsorok iskolás korotokban amiket néztetek pedig inkább csajosabbak vagy srácosabbak voltak? :D
Nálunk a W.I.T.C.H és a Totally Spies volt az amiről minden srác tudta hogy nézik a többiek is, de volt aki nem ismerte el :D
Sámán Király, Naruto volt amit meg a lányok is néztek :D
igen az volt a legjobb hogy mindenki tudta a fiúk is nézték a Totally Spiest, Kim Possiblet, és a lányok is nézték a Sámán Királyt, X-Ment, Vasembert :D
mondjuk én nem is tagadtam mert imádtam a W.I.T.C.Het, de volt olyan srác aki mondta nem nézi, aztán ha szóba került valamelyik rész mondta hogy annak később miért lesz jelentősége (tehát látta az egész évadot) :D
gyerekkor, hiányzol :')
Régen voltam iskolás :D
Akkoriban minden lány nézte: Szívtipró gimi, Beverly Hills 90210, Melros place, Első csók, Második csók, Vad angyal (jajj, de szerettem, pedig nem vagyok dél-amerikai sorozat-fan), Helen és a fiúk,
Nem is tudom, horajzfilmek mentek-e :o
És persze minden fiú Dragon ball-t nézett
W.I.T.C.H., Totally Spies, Kim Possible, Amerikai sárkány, Sámán király, X-Men, ezek nálunk is voltak :DD
még a Vasember, meg Pókember volt amit a lányok is néztek
illetve még a Sharon naplója jutott eszembe, amit mindenki nézett, a fiúk is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!