Regebb a minimaxon volt egy mese miben egerek harcoltak mas allatok ellen es annak a mesenek a cime erdekelne, annyira emlekszem hogy a fohos levagta egy kigyonak a fejet, meg volt olyan resz is mikor az ege rkolykeket elraboltak melyik ez a mese?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 16:55
1/5 anonim válasza:
Nem patkányok voltak benne? Mert akkor rémlik, hogy mire gondolsz. :D
2/5 SzJG fann válasza:
Huu...ez a mese nekem is egyfolytában felrémlik,de egyszerűen nem jövök rá mi a neve...Amúgy a legvégén véletlenül nincs valami vár vagy kastély ahol az egerek/patkányok megnyerték a csatát? Nekem ez a legbiztosabb emlékem róla.
3/5 A kérdező kommentje:
Mittomen mar patkany vagy eger :D hat nekem csak ez a ket folog remlik sok reszt nem tudtam megnezni belole :/
2017. febr. 6. 20:39
4/5 A kérdező kommentje:
Ja igen nekem is remlik valami egy csatarol :D
2017. febr. 7. 10:09
5/5 A kérdező kommentje:
Figyeljetek :D keresgeltem egy kicsit es megkaptaaam :D redwall a mese cime :D
2017. febr. 7. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!