Kerlek mondjatok olyan, lehetoleg ujabb filmeket amik nagyon viccesek, es tenyleg lehet rajtuk rohogni? Kossz
Én, a nő, és plusz egy fő
Zoolander
Az igenember
Brian élete
Másnaposok
Ponyvaregény
Blöff
Mondjuk az nálam hangulat- és társaságfüggő, hogy éppen min nevetek, de ezeknél úgy emlékszem jól szórakoztunk. :)
Számomra a humor más, mint neked, vagy másik válaszolónak, ezért nehéz olyan filmet mondani, ami általánosságban nagyon vicces, de ezeken én jót röhögtem és az elmúlt néhány évben jöttek ki:
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (2013) A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt <<< !!! Ezen sírtam a röhögéstől. Ezt ki ne hagyd! :) Bestseller könyv ráadásul.
My Big Fat Greek Wedding 2 (2016) Bazi nagy görög lagzi 2
Zootopia (2016) Zootropolis - Állati nagy balhé
Hotel Transylvania 2 (2015) << nagyon jól szórakoztam rajta, de kell hozzá az első része is
Liza, a rókatündér (2015) << vicces, intelligens, aranyos
Abban igazat adok az első válaszolónak, hogy vannak filmek, amik időtlenek és jókat lehet rajtuk röhögni.
The Guard (2011) - Én ezen is sírtam a röhögéstől, de ez a humor nem való mindenkienk
Néhány örökzöld:
Annie Hall (1977)
Take the Money and Run (1969) Fogd a pénzt és fuss
Private Parts (1997) Intim részek
How High (2001) Fűre tépni szabad
Dude, Where's My Car? (2000) Hé, haver hol a kocsim (bár aki Hangoveren nőtt fel, annak ez koppintásnak minősülhet)
Groundhog Day (1993) Idétlen időkig
The Onion Movie (2008) <<< sztereotíp, amerika és modern társadalom fikázó
Team America: World Police (2004) (kizárólag eredeti nyelven!, a magyar szinkron gyengusz sajnos)
Yes Man (2008) Az igenember
Dogma (1999)
Joe Dirt (2001)
Planet 51 (2009) Kismocsok
Hot Fuzz (2007) Vaskabátok
The Emperor's New Groove (2000) Eszeveszett birodalom
Oscar (1991)
Eurotrip (2004) Európatúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!