Lehet élő adásban filmet közvetíteni a facebookon?
Figyelt kérdés
Találtam egy facebook oldalt, ahol rendszeresen adnak filmeket élőben. Elindítják otthon a filmet a gépükön, majd élő közvetítést indítanak és utána nézheti bárki. Ez legális? Én is megtehetem, hogy nézek egy filmet és élőben sugárzom a facebook oldalamon?2017. febr. 5. 11:28
1/1 anonim válasza:
A terjesztés illegális, és az élő adással ez meg is valósul. Viszont az oldalnak úgy tűnik hogy nincs még normális szűrési rendszere amivel ezeket le tudják lőni.
Csak úgy csináld hogy tudod mit kockáztatsz: elvehetik az élő sugárzáshoz való jogát a profilodnak, és azt nem kapod már vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!