Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Disney filmeket írnátok?...

Disney filmeket írnátok? Minél többet légyszi!

Figyelt kérdés

Szóval Disney-filmeket szeretnék nézni. Egy csomószor beírtam Google-be, hogy Disney filmek meg minden, de ilyen Mickey egér meg ilyeneket adott ki. 21. századi Disney filmekre lennék kíváncsi!

Írok példákat, hogy milyenre gondoltam: Bájos törtető, Randiztam egy sztárral, Láthatatlan tesó, Tengerparti tinimozi stb.

Ha linket küldötök, ahol megtaláljátok ezeket (illetve ezekhez hasonló) filmeket, légyszives küldjétek el!

Előre is köszi, és az előbb felsoroltakat mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

#film #Disney #21. századi
2017. febr. 4. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2017. febr. 4. 21:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Huh, nagyon köszönöm! Ezekkel elleszek egy darabig :D
2017. febr. 5. 15:52
 3/13 Serpent válasza:
74%

Disney film, Disney film, Disney film Disney film, Disney film, Disney film Disney film, Disney film, Disney film

Ennyi elég lessz?

2017. febr. 8. 00:15
 4/13 A kérdező kommentje:
nem, ha még 200X leírod, akkor sem lesz elég. De a rossz humor ellen sokat kell aludni! Úgyhogy ne irogass nekem olynokat -negyed egykor-, aminek tudod, hogy nincs értelme, és már megválaszolták a kérdésemet... De azért értékelem az igyezeketed... :/
2017. febr. 8. 19:51
 5/13 Serpent válasza:
A guglit meg a YouTube-ot meg tudni kell használni.😝
2017. febr. 11. 18:43
 6/13 A kérdező kommentje:
A helyesírást meg alkalmazni kéne! Értem ez alatt a "guglit"
2017. febr. 12. 17:54
 7/13 Serpent válasza:
Írja ezt az, aki így írja az olyanokat "olynokat" Elmagyaráznád ez miféle magyar szó?
2017. febr. 12. 18:17
 8/13 Serpent válasza:
Az mit jelent hogy "igyezeketed" ?
2017. febr. 12. 18:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Most komolyan elolvastad magyar tanár módjára az összes szót, amit írtam, csak azért, hogy beleköthess a nyelvtanomba?! DE! Ha már itt tartunk, akkor miért nem írtál vesszőt a "hogy" szó elé? 😂 Komolyan, szánalmas vagy...
2017. febr. 13. 17:55
 10/13 Serpent válasza:
Ahogy elnézem, te nem csak a szavakat, de még a vesszőket is megnézted, hogy jó helyre raktam-e. Akkor te mi vagy?
2017. febr. 14. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!