Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A húgom (15) már-már betegesen...

A húgom (15) már-már betegesen rajong az animék iránt, mit lehet vele tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Emberekkel alig van kapcsolata, barátokkal sem megy sehova. A szobája teli van anime figurákkal, párna és takaróhuzattal, könyvekkel, poszterekkel stb.. Egész nap a gép előtt roh@ad és animéket illetve mangákat néz (magántanuló). Egy napot sem bír ki anime és manga olvasás, nézés nélkül. Multkor elromlott a gépe, és három napig szerelőnél volt. Tisztára idegbeteg volt, nem lehetett vele beszélgetni, a szobájából ki sem jött, csak rajzol (anime karaktereket) és nézegette az animés cuccait. Mit lehet vele csinálni? Se barátok iránt nem érdeklődik, se fiúk iránt..
2017. febr. 4. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez változni fog, nekem is volt ilyen korszakom. Mikor 13 éves voltam, naponta megnéztem több, mint harminc résznyi animét. A szüleim meg nagyon ki voltak már tőlem. De nekem szükségem volt erre, mivel az iskolában kirekesztettek, meg gúnyolódtak rajtam. Így az hogy nap, mint nap néztem animéket mentett meg.

Mára már minden megváltozott sokkal többet beszélek a körülöttem lévőkkel és sokkal kevesebbet animézek, de mondjuk még így is megmaradt egy elég jó hobbinak.

Szerintem nem baj, ha szereti az animéket és naphosszat csak ezekkel törődik, úgy gondolom, hogy egy idő után meg fog változni ez nála. És az, hogy most nincsenek barátai az nem biztos, hogy azért van, mert sok animét néz.

És még valami, ha le is akarjátok szoktatni a folyamatos animézésről, nehogy el vegyétek a gépét, mert attól csak ideges lesz és nem értek el semmit.

16/l

2017. febr. 5. 18:56
 12/13 anonim válasza:

Szerintem abból eredhet a probléma, hogy magántanuló. Nem találkozik senkivel rengeteg szabadidő és valahogy le kellett foglalja magát és túlságosan ráfüggött. Azt nem mondom járjon suliba, mert nem tudom miért nem jár + az is lehet, hogy a sok páva és kis ribizli között elhányná magát.

Találj vele valami közös hobbit amit esetleg a szabadban is lehet űzni miután ez megvan sokkal jobb lesz.

2017. febr. 7. 15:34
 13/13 anonim válasza:

"Emberekkel alig van kapcsolata, barátokkal sem megy sehova"

magántanulóként hogy lenne emberekkel kapcsolata? meg biztos olyan "barátai" vannak a környezetében, akik nem érdeklődnek az animék/mangák iránt, így semmi kedve velük lenni. meg basszus, te mondtad, hogy olyan emberek szerint sem normális amit csinál, akik ismerik őt. én sem szívesen lennék ilyen emberekkel egy légkörben.

~van egy olyan rendezvény, hogy MondoCon. ott sok animés emberke megfordul. ott tudna ismerkedni azonos érdeklődési körrel rendelkező emberekkel. vagy ha nem MondoCon, akkor facebookon animés csoportokban. és lehet hogy találna olyanokat, akikkel szívesen beszélgetne, eljárna valahova.

"Se barátok iránt nem érdeklődik, se fiúk iránt.." ezt onnan tudod, mert ő mondta vagy mert ezt szűrted le a viselkedéséből? (mivel egész nap csak animéket néz és a szobájában kuksol) attól, hogy valaki szeret animéket nézni, mangát olvasni és anime karaktereket rajzolni, még nincs baj a fejében. a te szemedben ez nem normális, az ő szemszögéből meg igen. és ez az egész kérdés, "segítség kérés" nem róla szól. hanem rólad meg a szüleidről. meg arról, hogy mások mit gondolnak. nem a húgod miatt aggódtok, hanem hogy más mit gondol róla és ezáltal rólatok.

2017. febr. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!