Milyen sorozatokat ajánlanátok amit lehet munka közben is nézni?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl. Jóbarátok, Két pasi meg egy kicsi, amire nem kell folyamatosan odafigyelni. Ha dolgozom és egy kicsit a munkára koncentrálok akkor is értem és nem kell visszapörgetni.2017. febr. 3. 13:50
1/3 anonim válasza:
Ó én vagyok a te embered :D én is munkában hallgatom bár sok olyat amit már láttam :/
Már megint malcolm (jóbarátok kategória), most épp bates motelt halgatom, előtte a dextert, született feleségek, mentalista, dr csont, fiúk a klubból, vikingek, Glee, brilliáns elmék...
Bár én kézimunkát végzek nem olvasok/koncentrálok, ha nem jó úton járok nem folytatom egyenlőre :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a Bates motelt elkezdtem de abba is hagytam pár rész után. Fiúk a klubból egyik favorit, imádom! Letöltöm a Már megint malcolmot, szeretem a 20 perces rövidebb sorozatokat.
2. Köszi a gratulációt, saját magamnak dolgozom, a januárom erős volt. ;)
2017. febr. 3. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!