Írnátok ilyen filmeket?
High School Musical
A rettenthetetlen
Alkonyat: Napfogyatkozás
Az élet szép
Gladiátor
Ponyvaregény
Johnny English
Ip Man
12 majom (1995)
A rettenthetetlen (1995)
Egy veszedelmes elme vallomásai (2002)
Túl a fenyvesen (2012)
Véres gyémánt (2006)
Viharzóna (2000)
Spoiler alert!
Első, ami eszembe jutott : Hatodik érzek
7 szamuráj
Az óceánjáró zongorista legendája
Das Boot
Leon a profi
Hamlet
Rozencrantz és Guildenstern halott.
Holt költők társasága
Black Swan
Thelma és Louise
Összeomlás
Harcosok klubja
Veszedelmes viszonyok, kegyetlen jatekok 1 , atok , mikor kialszik a feny , maris hianyzol , resident evil 6 , van egy ami total nem happy end de az spanyol. Es kiba**ott elvont ; para entrar a vivir .
Ha gondolod meg irok parat csak nem tudom milyen kategoriak erdekelnek.
Köszönöm mindenkinek!
#5 leginkább dráma, de jöhet horror is (tudom, ott általában meghalnak), a lényeg, hogy szerethető karakter(ek) legyen(ek).
5-os vagyok, talan ami tinikrol szol az az antisocial. fb-hoz hasonlo kozossegi oldaltol bekattannak az emberek , egy 5 fos csapat bent reked a hazban..blabla
A veszedelmes viszonyokat en is ajanlom,es ha tetszett, a kegyetlen jatekokat is nezd meg. Mert az a korunkbeli feldolgozasa. :)
Rec 1-2-3-4 (szaladgalos menekulos horror) , albert nobbs is egy jo film. Es persze a kedvenceim, melissa mccarthy foszereplos vigjatekok: fonok, tammy , szemelyiseg tolvaj , kem , noi szervek. Ami korunkbeli film es tetszett es esku sirtam tole, a maris hianyzol (2016-os) , lanytesok is jo film , bebi mama is. Bar ez utobbi ketto vigjatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!