Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti hogy nézitek a filmeket,...

Ti hogy nézitek a filmeket, fejhallgatóval vagy hangszórókkal vagy esetleg mással? És miért?

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 19:06
 1/9 anonim válasza:
100%
Én hangszoróval mert én ugy jobban szeretem nézni a filmeket .
2017. febr. 2. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Én fejhallgatóval, régen hangszóróval néztem mert csak egy kis szar fülesem volt aztán már nem is tudom hogy de tulajdonomba jutott egy jobb minőségű, és az a különbség ami hallható hát... eszméletlen :D azóta már rossz érzés szinte hangszórón hallgatni valamit(persze itt most meze stereo pc hangfalról beszélek), mert tudom hogy fülessel 100x élvezhetőb lenne :D
2017. febr. 2. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Általában mindig fejhallgatóval filmezek, azonban anélkül jobban szeretek.
2017. febr. 2. 19:16
 4/9 anonim válasza:
100%

Ha nappal nézem, akkor hangszóróval, mert a gépemen valamiért minden film halk.

Ha a férjemet zavarja, vagy mondjuk este/éjszaka/hajnal van, akkor fejhallgatóval, hogy ne zavarjam se őt, se a szomszédokat.

2017. febr. 2. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Jobban szeretem ha hangszorokkal nezem, marmint azokkalamik alapbol a laptopomban vannak mert nekem nincs kulon :DD De ha tul halkakkor fullhalgatoval szoktam, esetleg ha este van es alszik a csalad, vagy ha valami olyat nezek amit nem szeretnem hogy halljanak, es ne gondoljatok rosszra komolyan xDD.

A fejhallgatot nem szeretem mert szetnyomja a fuleimet es utanna meg fajnak szoval azt hanyagolom xd

2017. febr. 2. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Hangszóróval, mert zavar a fejhallgató viselése.
2017. febr. 2. 19:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.

Látom a többség a hangszórók felé hajlik.

Én inkább fejhallgatóval szeretem jobban,nem zavarnak a külső zajok,főleg nappal.

Amit a kényelmetlenségről írtatok,valóban, tényleg ha az ember sokáig tartja a fülén,azután fájnak a fülei,de ez nem minden fejhallgatóval van így.Régen volt egy fejhallgatóm amibe a teljes fülcimpa(így nevezik?)belefért,így nem volt kellemetlen még ha órákon át is használtam.

Még egyszer köszönöm a válaszokat,mindenkinek megy a zöld.

2017. febr. 2. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt külön szobám, addig fejhallgatóval néztem, mostmár hangszóróval.
2017. febr. 2. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudom, h mást zavar, fejhallgatóval. Mert szeretem, ha velem is figyelmesek, ezért én is figyelmes vagyok. Ha buszon ingázok, fülhallgatóval, mert kisebb helyet foglal, könnyebb eltenni és akkora a háttérzaj, nem számít a minőség. Sorozatokat, TEDx-et YouTube-ot néha csak laptopról. Ha nagy film és emberi időben, mást nem zavar, hangszórón keresztül, hiszen más is tudja nézni és tudunk közben dumálni. Havernak van high-end cucca. Na ott nem szeretek MP3 tömörítéssel hallgatni semmit, mert hallatszik a minőségromlás főleg a magas tartományban, inkább csak DVD, BR.

És most jön a szociopata része a dolognak.

Nem szeretem, amikor a szomszéd 23kor a mélyládája küldi a robbanások hangját a nyitott ablakon át. Ilyenkor én vagyok a bunkó, aki aludni szeretne. Én vegyek füldugót. És ha reggel 5kor én kezdem el a zenehallgatást megmutatva, milyen az, amiről az mondja, h vegyek füldugót , ő van megsértődve, hogy nem hagyom aludni, és szirinte nem ugyan az a kettő, amikor ő nem hagy aludni, és amikor én nem hagyom.

Úgyhogy éjszaka és kora reggel, hogy tomegkozlekedesin és kávézóbqn nekem csak a fej-/fülhallgató játszik. Én nem leszek az, aki miatt másnap valaki fáradt lesz, mert amíg én szórakoztam ő szenvedett, nem leszek az, aki beszélgetni ült be a kávézóba és más öncélú zajától nem hallja a másikat.

2017. febr. 3. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!