Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Márciusban érkező Logan...

A Márciusban érkező Logan filmhez melyik filmeket kell megnéznem, hogy MINDENT értsek benne?

Figyelt kérdés

Az összesre gondolok amire csak szükség lehet, hogy értsek mindent.

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 31. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
X-men kezdetek - Farkas, Farkas (2013-as), X-men - Az eljövendő múlt napjai, X-men - Apokalipszis, a Deadpool-t is ide sorolnám, de nem tudom, hogy lesz e cameo szerepe a Logan-ben vagy stáblista utáni jelenete. :S
2017. jan. 31. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindet. A sorrend meg ez:

[link]

2017. jan. 31. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocs, de azon nem tudom kivenni a sorrendet. :(

Egyébként valamelyik filmben szóedik a lányról aki a Logan-ben fog szerepelni (kisfarkasról :))? Vagy az "hirtelen" csak feltűnik a Logan-ben minden felvezetéd nélkül?

2017. jan. 31. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát az a lány Logan női klónja. SPOILER! Az Apokalipszis végén lévő stáblista jelenetben, a hely ahol Logan megszökik, hátrahagyott vér dns mintát, ott néhány ügynök ezt elviszi és később ezzel hozzák létre X-23-at, Logan női klónját.
2017. febr. 1. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja a sorrend a filmeknél: X-men - Az elsők, X-men Kezdetek - Farkas, X-men - A kivülállók, X-men 2, X-men - Az ellenállás vége, Farkas (2013), X-men - Az eljövendő múlt napjai, X-men - Apokalipszis, Deadpool (nem sokan sorolják az X-men filmek közé, pedig van értelme), Logan (2017).
2017. febr. 1. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 ez a sztori szerinti sorrend?

#4 Bocs, de a válaszodat csak ffélig olbastan, de köszönöm, hogy figyelmeztettél. ;)

2017. febr. 1. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Igen sztori szerinti sorrend. Legalábbis az én logikám szerint.
2017. febr. 2. 20:00
 8/8 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszodat.
2017. febr. 3. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!