Mi ennek a thrillernek a címe? Nagyon keresem!
A történet középpontjában egy nő áll, akit a férje úgymond lelkileg terrorizál otthon (van két kisgyerekük). A film elején összevesznek és a nő elemgy egy bevásárlóközpontba, ahol ha jól emlékszem nem volt parkolóhely, mert nyílván karácsony volt pont vagy valami nagy ünnep, de a lényeg hogy nem volt parkoló és végül ebből lesz egy konfliktus, mert a nő lát egy terepjárót (vagy furgont), ami úgy parkolt, hogy két helyet is elfoglalt. Miután a nő sikeresen leparkolt, hagy egy sértő üzenetet a terepjáró szélvédőjén. Bemegy vásárolni, nézelődni és mikor megy vissza a parkolóba akkor a terepjáró tuljadonosai azaz négy férfi ha jól emlékszem köteledni kezdenek a nővel (gondolom láthatták, hogy ő hagyta ott az üzenetet), mire felfigyel erre egy rendőr, aki próbálja leállítani a durva modorú pasikat, amiből dúlakodás lesz és a rendőrt lelövik. A nő beszáll a kocsijába és elmenekül a helyszínről, de a rossz emberek utána erednek és követik kocsival, mivel hogy szemtanú megakarják ölni. Kikötnek valami házépítkezésnél egy erdő szélén (nem tudom, hogy városon kívül-e vagy belül), ahol a nő megpróbál elbújni. Az egyik rossz ember itt elesik és nyakàt töri, a nő meg bemenekül az erdőbe a többiek utána, ahol a nő szépen lassan mindenkit megöl. A végén hazamegy a férjéhez, aki elkezdi cseszegetni, meg kérdezgetni, mire a nő fejbe lövi. ( végülis a nő szerzett önbizalmat mert sose volt elég bátorsága szembeszállni a férjével).
Nagyon régen láttam de nagyon tetszett egész jó film, maga a történet jól megmaradt csak a címe nem. Mintha az elején az lett volna hogy My family, de hiába kerestem ezen a címen angolul magyarul, nem találtam semmit.
Remélem valaki ismeri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!