Melyik film lehet? Többi lent!
Mióta kiírtad a kérdést, azóta keresem. Évekkel ezelőtt láttam, kicsit se mostanában, de az a fekete ruha nagyon emlékezetes ^.^
Szóval a címe: Wu ji / The promise / Az ígéret
Amúgy kínai, azon belül pedig wuxia film. Ó, nagyon sok hasonló van még, amiket szintén érdemes megnézni. Eredetileg történelmi eredetű, nagyon véres filmek voltak, azóta viszont eléggé átpártolt a fantasy világba, amiért hálát adok. A képi világ egyszerűen elkápráztat, maga a történet meg (általában) megható. És jók a harcok :D
Na szóval, amit én még ajánlok:
Repülő tőrök klánja (Ezt láttam elsőként, azonnal beleszerettem, és azóta is favorit)
A szerzetes és a fehér kígyó
Nyughatatlan lélek (bár az pont koreai)
Wu xia
Van még sok jó, pl. Tigris és Sárkány (biztos hallottál már róla, egy időben nagyon nyomták)
A hős (nehezen indul, de nem lehet otthagyni, illetve Jet Li jól alakít)
A tiltott királyság (és bár Jackie Chan, és bár nem is véres, és bár amerikai rendezés, és bár vígjáték, de jó).
No de nem ragozom tovább, keress rájuk, kutass köztük, aztán jó szórakozást! ^.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!