Amerikai Horror Sztori 3. évadában ki öntötte le savval Cordeliat?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy jól értelmeztem, de számomra nem volt egyértelmű. Végignéztem az évadot, de ami nekem ebből a szálból lejött a következő: leöntötte valaki savval Cordeliat, ettől megvakult, de megkszerezte/megtanulta a tisztnlátást. Fiona a kihallgatásán azt akarta elérni, hogy Myrtle Snow legyen a bűnös.. (Erre ugye fel is használta Queenie képességét..) A sorozat többi részében nagyon Myrtle-re akarták terelni a bűnt (pl. mindig kesztyűben érintette meg Cordeliat, új szemeket adott neki), de ezek alapján Fiona is leöntehette a lányát. Nektek mi a véleményetek erről? Szerintetek ki tette?2017. jan. 29. 17:38
1/2 anonim válasza:
szia!:D A kilencedik reszben Henk ellatogat az apjahoz. Szova teszi,hogy valaki leontotte Cordeliat savval,ekkor mondja el az apja,hogy ők (azaz a Szent Szövetség) rendelte meg ezt az egeszet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, most már emlékszem.
2017. febr. 5. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!