Melyik ez a film? Részletek lent
Egy férfinek és egy nőnek lesz egy lánya - elválnak, a nnél marad a lány. Azt hiszem Tracy-nek hívják a lányt, de ez nem biztos.
A film azzal kezdődik, hogy a nőt megölik (piros körömlakk van rajta a halálakor és valami zongorafelvételt hallgat kazettáról) majd a tárgyaláson a lánya aki felnőtt visszaemlékszik a gyerekkorára.
Az anyának minden álma, hogy zongoraművészt faragjon a lányából és ez kicsit a megszállottságává is vállik az édesanyának. Pl egyik alkalommal azt hiszem egy meghallgatáson a lány folyton félreüt zongorázás közben mire az édesanya kiviszi őt és megpofozza; emellett volt olyan eset, hogy a lány nagyon nyűgös volt és nem akart zongorázni, elbúj valami szobába, bezárkózott előlük, majd az anyja előcsalta valahogy és jól megpofozta.
Az édesanya furcsasága nem csak a zongorázásban mutatkozott meg, hanem a gyereknevelésben is.
Egyszer pl a lánya kért egy szelet csoki (vagy dobos?) tortát mie az anyja egy egészet hazavitt neki és a lánynak addig kellett ennie, amíg rosszul nem lett és ki nem hányta, (mindezt csak azért, hogy leszoktassa az édesanyja arról, hogy édességeket egyen), majd másnaop az édesanyja kisméretű csokitortákkal rakta tele a hűtőt és amikor a lány hazaért az iskolából és benézett a hűtőbe, rosszul lett.
Az édesapa próbálja a lányával tartani a kapcsolaot, de ez az édesanyának nem tetszik; pl az édesapa egy aranyhalat ajándékoz a lányának, amit a lány Chucky-nak nevez el ha jól emlékszem és az édesanya ezt megtudván megfogja az akváriumot és az útra hajítja.
A végén azt hiszem az derül ki, hogy a saját lánya ölte meg az édesanyját, de ebben már nem vagyok biztos.
Valami tipp hogy mi lehet ez a film? ha jól emlékszem igaz történeten alapul, de ebben se vagyok biztos. Kb a 90es években láthattam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!