Meg tudnátok nekem mondani hogy melyik régebbi sorozatról van szó?
Figyelt kérdés
Régen néztem egy sorozatot, de már nem nagyon emlékszem semmire, csak pár jelenet maradt meg bennem, például:
Egy kislány lerajzolt dolgokat és amit lerajzolt az eltűnt, egyszer egy box(?)meccsen eltüntette a tömeget és a végén majdnem lerajzolta a Földet és ezt kellet megakadályozni, vagy az egyik részben volt egy ilyen láthatatlan akadályszerűség egy városban és aki átment rajta az egy űrhajó szerűségen kötött ki.
Kb. ennyire emlékszem de már hónapok óta gondolkodom rajta és nem jut eszembe a címe pedig nagyon szerettem.
2017. jan. 24. 21:13
1/3 anonim válasza:
A kislány rajzos dologról nekem a Ki vagy Doki(Doctor Who) jutott eszembe...de nem vagyok benne biztos hogy ezt keresd, de hát próba cseresznye.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tényleg ezt kerestem.
2017. jan. 24. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!