Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Normális hogy szeretem még a...

AndiDina kérdése:

Normális hogy szeretem még a Winx Clubot?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és még mindig nagyon szeretem a Winxet.7 éves koromban a kedvenc rajzfilmem volt és most hogy új évadokal bövült a sorozat kiváncsi vagyok hogy mi történik a kedvenc gyerekori tündéreimel. Túl gyerekes vagyok? Vagy normális hogy ilyeneket nézek még?

2017. jan. 24. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Semmi probléma ezzel.Én 40 évesen meg a Spongebobot szeretem nézni.

Szàmomra az nem normàlis, hogy 20-nak látszó 14 évesek pucsítós képeket töltenek fel magukról naponta a facebookra és azt lesik hàny like- ot és szivecskét kapnak a kép alá.

Na az gáz!!!

2017. jan. 24. 14:22
 2/10 anonim válasza:

Én 16 vagyok és nézzem😏

Szóval szerintem nem az, de nem kell mondanod senkinek sem, hogy nézzed!

2017. febr. 14. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 10-12 éves koromban szerettem, mostanában pedig megint nézem :-) És lassan 20 éves leszek.
2017. febr. 25. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
És igen, az gond, hogy sok 14-15 éves azt hiszi, menő és felnőtt ettől meg hogy buliznak, cigiznek, isznak, drogoznak, szexelnek....
2017. febr. 25. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, én 18 vagyok, de most kezdtem el elölről, olasz szinkronnal, hogy gyakoroljak az érettségire és esküszöm, most jobban leköt, mint amikor kicsi voltam, szóval igen, teljesen normális :D
2017. márc. 31. 18:44
 6/10 anonim válasza:
Én 19 évesen is ugyanannyira imádom, mint kicsiként. :D Sőt, fogom is. :)
2018. febr. 7. 18:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális :D

Még én is nézem :D Engem megnyugtatnak a mesék.

22 vagyok amúgy :"D

2018. júl. 24. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hogy megtudják ne mond el hohy nézed. Én régen azt hittem hülyeség aztán meg néztem és nahyon tetszett röhtön kedvenc mesémé vált ekkor 9 voltam most11 vagyok és most megalarom nézni ezt az uj world of winxet csak még nincs szinkronizálva
2018. szept. 29. 08:47
 9/10 anonim válasza:
Figyelj, az ízléssel nem lehet kötekedni vagy vitába szállni, ha az tetszik neked nézd. Én 16 vagyok lassan 17 és még mindig oda meg vissza vagyok a tündér mesékért ezt a sorozatot legalább 3szor néztem végig. Ha valaki kritizál mond meg neki, hogy ne csak a felszínt nézegesse mert van a történetnek egy mögöttes tartalma amit meg lehet benne látni.
2018. dec. 26. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindig ez lesz a kedvenc mesém

Úgyhogy ne aggódj!

💟szerintem nem nagy baj mert én youtuben néztem és szerintem 12 felülis mert ez ....

Na szal mindegy

2019. júl. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!