Tudtok mondani nekem olyan filmeket mint pl a Hófehér es a Vadász, Demóna, Csipkerózsika? Vagy a Szépség és a Szörnyeteg ami most fog kijönni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 21:42
1/5 anonim válasza:
ilyen stílusú vagy mese alapján készült vagy mi? kicsit pontosabban
2/5 Dongaben válasza:
A Vadász és a Jégkirálynő, Az óriásölő /Jack the Giant Slayer/, Grimm, Boszorkányvadászok /Hansel & Gretel: Witch Hunters/, de ide venném a Narnia krónikái 3 részét is...
3/5 Noblesse Oblige válasza:
A lány és a farkas
Beastly magyarul csúf szerelem?
Szépség és a Szörnyeteg francia 2014-es film
Hófehérke (2001)
A Hókirálynő (2002)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen ami mesén alapszik, de pl a Hófehér és a vadász sem az. Csak a törpék, meg a mérgezett alma meg ugye a csaj neve, de az sem Hófehérke csak Hófehér. Szóval amiknek közük van a mesékhez. Amúgy már lattam a Lány és a farkast és köszönöm az eddigi válaszokat!
2017. jan. 24. 18:34
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy A Vadász és a Jégkirálynőt szándekoztam megnézni csak mindig közbe jött valami más film:D Milyen jó lenne ha a Hófehér és a Vadász utáni időről lenne film és nem az előttiről:/
2017. jan. 24. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!