Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a horror film?

Melyik ez a horror film?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta érdekel ennek a filmnek a címe, de még nem jöttem rá. Amióta láttam, azóta néha beugrik pár jelenet a filmből. Random, nem tudom miért.. Már kb. 10éve.

Szóval..

A film thriller vagy horror, 2007 előtti, de gyanítom, hogy jóval régebni, 18+-os, és nagyon nyomasztó...

Mivel régen láttam, és csak pár percet, ezért nem tudom miről szól teljesen, de aki az alábbikból rájön, az legyen szíbes írja le a film címét. Köszi.

Amire emlékszem..

Maga a filmnek a színelése kékes, télies hangulatú. Egy férfi sétál egymagában majd egy olyan helyszínre érkezik, ahol megkínozzák nyomasztó zenével! :D azt hiszem egy kádban fekszik a fickó az udvaron(?) és a zene hatására elkezd vérezni, és megőrül. Ennyire emlékszem. Plusz még annyi, hogy a kb. 30 perces filmrészletben nagyon keveset beszélnek (ha beszélnek egyáltalán), így még betegebb, nyomasztóbb hangulata lesz a filmnek.

Ez volt az első horrorfilm, amibe belenéztem, ezért meghatározó élmény,és azóta érdekel a címe,de mindig elfelejtek rákeresni. Illetve rákeresni próbálok, de szerintem saját magam nem fogom tudni megtalálni. Ismerőseim sem tudják, akiket kérdeztem.

Aki esetleg rájön, kérem írja meg! Köszi szépen! :D

Mindenkinek megy a ződ pacsi :)

2017. jan. 20. 22:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!