Tudtok a Királyi ház titkai-hoz hasonló filmeket írni?
Figyelt kérdés
Es ha lehet legyen hozza magyar felirat, es ha tudtok liket kuldeni hogy hol tudom megnezni az jo lenne. Lattam már a Korona hercege, A palota ékköve, Empress ki, Legend of the Qin, Moonlight drawn by clouds, The great queen seondeok, Arang and the magistrate, the night watchman. Köszönöm#japán dráma #Romantikus koreai
2017. jan. 20. 01:24
1/3 anonim válasza:
A fény hercegnőjét (Splendid Politics, Hwajung)tudom ajánlani, nemrég vetítette a Stroy4. Itt egy link is hozzá: [link]
Egyébként az Empress Ki most fut a Duna TV-n A császárság kincse címen. A korona hercege is fut újra, méghozzá az Izaura TV-n, ahol előtte A királyi ház titkait is levetítették.
2/3 anonim válasza:
The Princess' Man
Jang Ok Jung
The Moon Embracing The Sun
Iljimae
3/3 anonim válasza:
A fény hercegnője most a Story5-ön megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!