Ismeritek a Black Mirror című sorozatot?
a 2/2 részben azthiszem mikor bicikliző világban voltak, az nagyon nagy volt.
vagy a fejben kamera és memóriában viszzatekerve , nézve , felfedés a részleteknek. az is mély.
A második évad második része és a karácsonyi rész a kedvencem.
Viszont aki azt írta, hogy a méhes rész a kedvence, megindokolná, hogy miért?
Számomra a Waldo-s rész mellett a legsemmitmondóbb és legkevésbé Black mirror-os rész volt.
A válaszodat előre is köszönöm!
# 1: Azt még nem láttam, a 3. évad 3. része volt az utolsó, amit megnéztem, de lehet, hogy most hétvégén befejezem a 3. évadot.
# 2: Melyik résznél maradtál? :)
# 3: Az az 1/2 lesz, de tényleg érdekes rész.
# 4: Talán én is a Waldos részt mondanám a legkevésbé jónak (de nem rossznak). A karácsonyi nekem is nagyon tetszett, a második évad második része pedig az egyik kedvencem. A másik a 3/3. Kicsit hasonlítanak is egymáshoz, aki látta, tudja, hogy miben.
Egyik kedvenc sorozatom. Azt szeretem benne legjobban, hogy ha bizonyos dolog már egy adott rész megnézése előtt is el tudott gondolkodtatni, akkor a rész megnézése után még jobban agyaltam rajta. Továbbá hogy nem féltek kegyetlen végkimenetellel befejezni bizonyos részeket.
Ami azt illeti, a kedvenc részeket két kategóriába sorolnám, egy toplista a mondanivaló alapján, másik toplista pedig az szerint hogy az adott rész mennyire szórakoztatott. Mondanivaló alapján nálam a top 3 a 15 million merits, az Entire history of you valamint a White bear, élvezhetőség alapján pedig szintén a White bear, a christmas special, valamint a méhes rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!