Itthon meddig adta az RLT KLUB a Dragon Ball-t?
Vigyázat, SPOILER alert.
Emlékszem, hogy gyerekként még néztem. És nem tudom összerakni teljesen a dolgokat:
Volt egy időszak, azt hiszem elég hosszú, amikor egy Goku még kicsit volt, és egy versenyen fightolt marha sok emberrel.
Majd a következő emlék, az az, hogy van egy gonosz, kicsi, ufúszerű lény, fogalmam sincs hogyan hívják, és el akarja pusztítani a földet, goku kinyírja, de visszatér, és jön egy kardos alak, aki szétvágja. Ennyi az utolsó emlékem.
Azt tudom, hogy van a sima DB, a DB Z, meg a GT. De ezek közül az utóbbi, amit leírtam a sima DB vagy a DB Z-hez tartozik?
Igen, amikor kicsi volt az a DB. Azt leadták itthon amennyire én emlékszem, abban harcolt folyton a tornákon.
Utána jött a DBZ, azt szerintem kb. addig adták le, amit te mondasz, a Dermesztő elleni harcig, akit Trunks megölt.
Odáig adták le, hogy Trunks megölte Dermesztőt és elmondta, hogy fognak érkezni robotok, akik rohadt erősek, ez a 121. rész volt.
A Gt a Z után jött, viszont mára eltörölték, és a helyére a Z folytatásaként napjainkban is készítik a Dragon Ball Super-t. Borzalmas, mint a régiek.
Én arra emlékszem, hogy iszonyatos időhúzásról szólt az egész. Több részen keresztül harcoltak, ami abból állt, hogy unalmas monológokat adtak elő.
És miután legyőzték szuper legerősebb harcost, jött a helyére szuper szuper legerősebb harcos, majd miután azt legyőzték, amihez kellett 30 rész, akkor jött ultra szuper g*cire legjobb harcos és így tovább és így tovább.
Igazából,ha jól emlékszem:1996-1999Április23.
A 121.rész volt az utolsó amit leadtak.(Fent egy kommentelő leírta a részleteket,hogy mi történt a 121.részben.)Aztán az az ORTT pert indított az RTL KLUB ellen.A per miatt megállapodtak abban,hogy 1999Április 23-án délután leadják a 121.részt,majd szüneteltetik a műsort(Dragon Ball Z).2004-ben az Origo hírlap azt írta:Az ORTT nyert.A gyerekek szellemi fejlődése érdekében ezt az agresszív műsort csak éjszaka sugározhatja az RTL KLUB.Az RTL KLUB viszont tudta,hogy éjszaka a gyerekek alszanak,nem fogják nézni a műsort,úgyhogy az RTL KLUB úgy döntött,hogy soha többé nem sugározza az egyébként óriási nézettségű műsort!Viszont 121-139.részig 2004-ben kiadja kazettára a műsort a készlet erejéig,hogy a rajongókat ne furdalja tovább a kíváncsiság,hogy mi történik a robotokkal,a két(később több)Super csillagharcosokkal.2013-óta a Viasat6sugározza minden délután!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!