Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatot keresek elfelejtette...

Sorozatot keresek elfelejtettem a címét, nagyon rég láttam. Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy sorozatot keresek amint emlitettem de elfelejtettem a cimet..:(

Az egész egy korhazban jatszodik es tobb beteg gyerek van a korhazba egyikuk komaba van es igazabol o a "meselo" es amikor a tobbi gyereket mutik vagy altatasba van mindig talalkoznak a komaban levo fiuval az egyik ilyen foszereplo mar regebb ota ottvan ha jol emlekszem rakos es lekellett vagni az egyik labat sportolo volt amig beteg nem lett, egy ugyanilyen problemaval kuzdo srac jon az elso reszbe azthiszem behoznak egy szoke lanyt akinek vagy sziv vagy tudo problemaja van nem emlekszem erre se:/ de a komas fiuval kerul egy szobaba es van egy anorexias vagy hasonlo betegsegu lanyka benne ha valaki tudja a cimet kerlek irja le:)

2017. jan. 18. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Bár ez nem "nagyon régi" sorozat, de szerintem a Red Band Society-re gondolsz. [link]
2017. jan. 18. 21:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam! Melysegesen koszonom:)
2017. jan. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!