Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? Többi lent

Melyik ez a film? Többi lent

Figyelt kérdés
Még néhány éve láttam, és kb akkortájt is készült, a címe valami olyasmi hogy : Elysium, de rákerestem erre, és csak azt a matt damonosat adja, ki, de én nem azt keresem. A film arról szólt, hogy az emberiség talált egy új bolygót, ahová át akar költöztetni embereket egy hajóval, aminek a neve Elysium. A hajó legénysége talán 5 évenként váltja egymást, és mikor főhősünk, aki egy 30as pasi felébred, aztán találkozik egy kb 40 éves pasival, és találnak néhány hullát is. Aztán találkozik egy csajjal, meg majd egy kínai sráccal is. De a hajón ilyen mutáns lények vannak, amik először nem tudják mik, de aztán kiderül, hogy azok az utastársaik, csak az előbb emlitett 40 es pasi volt a személyzet egyik tagja, és hallották, hogy a Föld elpusztult, és ők az emberiség utolsó reménye. Erre teljesen bepánikol, akik ébren vannak vele, azokat megöli, és az alvó társaiba ilyen szereket juttatt amitől mutánsok lesznek. Aztán ez kiderül, és mondja hogy semmi edélyük a túlélésre, mert már oda kellett volna érniük, de mindenhol sötét van, és a csillagok kialudtak, de kiderül, hogy már rég megérkeztek, csak a tenger mélyén voltak. Aztán kilyukad egy ablak, és mindent eláraszt a víz, de csomó alvó ember meg a főhőseink kapszulákban kijutnak a felszínre.

2017. jan. 18. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Pandorum (2009)
2017. jan. 18. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:
És tényleg. Köszönöm a gyors választ. :)
2017. jan. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!