Hogy kezdjek hozzá megnézni a Kör című filmet?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam belőle pár percet de az is nagyon félelmetes volt pedig éppen semmi durva nem történt csak ugy a hangulata. Nem tudom mit csináljak. Ezen már 7 éve gondolkodom.2017. jan. 17. 22:12
11/13 anonim válasza:
Nézz belőle rövid videókat.Attól függ kinek mi ijesztő.Nekem csak kellemetlen,hogy pl. a kislány anyja fésüli magát a tükörben vagy épp,hogy ilyen fát mutat.Nézz bele,lehet neked nem kellemetlen,de nekem csak a kislányok tesznek be. :D
12/13 A kérdező kommentje:
Ok köszi
2017. jan. 17. 23:55
13/13 anonim válasza:
A Kör című filmet nem mondanám igazán horrornak, inkább misztikus-thrillernek, noha kétségtelen, hogy a vágások, zene, és képi világ együttes használatával éri el a kívánt ijesztő hatást. Tehát hirtelen vágások, sejtelmes zene, és hát jó operatőri munka... ha valaki ismeri A hatodik érzéket, akkor tudja, hogy kb. milyen ijedtségfaktorú a Kör.
Egyébként nekem tetszett, bár nem tartom félelmetesnek, inkább amolyan kellemesen borzongató és feszült légkört teremtettek. Ezenkívül jó pont volt még nálam, hogy nem egy gusztustalan, darabolós stílusú horrort láttam, azokat nem szeretem, nem látom értelmüket.
Na, ilyen a Kör, szerintem nyugodtan megnézheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!