Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Bűbájos...

Mi a véleményetek a Bűbájos boszorkák rebootról? Ti várjátok már?

Figyelt kérdés
Elvileg a 70-es években fog játszódni. Szerintetek jobb lesz, mint az eredeti? (mert abban azért elég sok hiba volt)

2017. jan. 16. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy az eredetinél csak jobb lehet, de ki tudja, ritka szar sorozatok is készülnek dögivel, míg az eredeti csak ótvar gagyi volt. Nem is láttam belőle sok részt.
2018. febr. 16. 06:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Nekem az eredetiből az első három évad tetszett. Oké, sok hibája volt, de egészen addig még nézhető volt, amíg nem álltak rá Piper és Phoebe ego-növelésére.

Én azért várom, mert nem igazán vannak manapság jó természetfeletti kaland sorozatok...és hát reménykedni szabad.

2018. febr. 16. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én most az x aktákat kezdtem el nézni, mert annakidején a legtöbb részt nem láttam.
2018. febr. 16. 10:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt én csak a második évadig láttam. Régen az a gombás rész...ami a testből nőtt ki, marhára megijesztett. Bár az lehet már később szerepelt benne.
2018. febr. 16. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Most jutottam el odáig, 2. évad, 9. rész. :)
2018. febr. 21. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Én azt a részt majdnem 20 éve láthattam, de onnantól a wc-re nem mertem kimenni egyedül...ha jól rémlik az egyik embernek pont a wc-ben jön ki a nyakából. Nem tudom, hogy akkor miért engedték, hogy megnézzem. :D

Én az új évadokat kezdtem nézni, de mai szemmel már nem tűnnek olyan ijesztőnek.

2018. febr. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!