Mi a véleményetek a Bűbájos boszorkák rebootról? Ti várjátok már?
Figyelt kérdés
Elvileg a 70-es években fog játszódni. Szerintetek jobb lesz, mint az eredeti? (mert abban azért elég sok hiba volt)2017. jan. 16. 12:19
1/6 anonim válasza:
Mondanám hogy az eredetinél csak jobb lehet, de ki tudja, ritka szar sorozatok is készülnek dögivel, míg az eredeti csak ótvar gagyi volt. Nem is láttam belőle sok részt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem az eredetiből az első három évad tetszett. Oké, sok hibája volt, de egészen addig még nézhető volt, amíg nem álltak rá Piper és Phoebe ego-növelésére.
Én azért várom, mert nem igazán vannak manapság jó természetfeletti kaland sorozatok...és hát reménykedni szabad.
2018. febr. 16. 10:06
3/6 anonim válasza:
Én most az x aktákat kezdtem el nézni, mert annakidején a legtöbb részt nem láttam.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt én csak a második évadig láttam. Régen az a gombás rész...ami a testből nőtt ki, marhára megijesztett. Bár az lehet már később szerepelt benne.
2018. febr. 16. 11:32
5/6 anonim válasza:
#4 Most jutottam el odáig, 2. évad, 9. rész. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Én azt a részt majdnem 20 éve láthattam, de onnantól a wc-re nem mertem kimenni egyedül...ha jól rémlik az egyik embernek pont a wc-ben jön ki a nyakából. Nem tudom, hogy akkor miért engedték, hogy megnézzem. :D
Én az új évadokat kezdtem nézni, de mai szemmel már nem tűnnek olyan ijesztőnek.
2018. febr. 22. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!