Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Zöld Íjász idézetek?

Zöld Íjász idézetek?

Figyelt kérdés

Valaki le tudná nekem írni a Zöld Íjász c. sorozat éladonként változó szövegét (Miután t évet töltöttem a pokolban...)?

Nagyon örülnék neki, ha mind a 4 szinkronizált évadból le tudná írni nekem valaki. Ezen kívül szeretném még azt kérni, hogy írjátok le a kedvenc ídézeteiteket a sorozatból. Előre is nagyon köszönöm.

2017. jan. 15. 15:53
 1/3 anonim válasza:
100%

1. ÉVAD: A nevem, Oliver Queen. 5 éven át egy szigeten éltem, ahol egyetlen célom volt.. Túlélni. Beváltom apámnak tett ígéretemet. A listáján lévő neveket felhasználva legyőzöm azokat akik megmérgezik a városomat.. Hogy ezt megtehessem, valaki mássá kell válnom.. Valami mássá kell válnom.

2. ÉVAD: A nevem Oliver Queen. 5 éven át egy szigeten éltem, de hazajöttem egyetlen céllal, hogy megmentsem a városomat... Hogy ezt megtehessem nem lehetek a gyilkos aki voltam.. Hogy tiszteljem barátom emlékét, valaki mássá kell válnom.. Valami mássá kell válnom.

3. ÉVAD: A nevem Oliver Queen. Miután 5 évet töltöttem a pokolban, egyetlen céllal tértem haza: hogy megmentsem a városomat. Néhányan csatlakoztak a küldetésemhez... Számukra Oliver Queen vagyok... Starling City többi lakója számára valaki más vagyok... Valami más vagyok.

4. ÉVAD: A nevem Oliver Queen. Miután 5 évet töltöttem a pokolban, egyetlen céllal tértem haza: hogy megmentsem a városomat... De kevésnek bizonyultam ezért valaki mássá kellett válnom... Valami, mássá kellett válnom. Így lettem én.. A Zöld Íjász.

Tudom az 5. Évadét nem kérted, de gondoltam akkor már ezt is leírom: A nevem Oliver Queen. Miután 5 évet töltöttem a pokolban, egyetlen céllal tértem haza: hogy megmentsem a városomat... Manapság két fronton vívok háborút: Nappal, Star City polgármestere vagyok, de éjjel valaki más. Valami más. Én vagyok.. A Zöld Íjász.

------------------

Idézetek pedig a favorit az a: You Have Failed This City azaz Elárultad Ezt A Várost.

És igaziból az Oliver-Felicity (Olicity) cuki vallomások, párbeszédeket imádom. Vagy a Digg-Oliver párbeszédeket. stbstb.

2017. febr. 20. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Olicity párbeszédeket én is nagyon szeretem, ahogy Digg-Oliver párbeszédek is zseniálisak! Én még Slade Wilson szövegeit imádtam.

2017. márc. 16. 20:50
 3/3 anonim válasza:
Nekem is az a kedvenc mondatom a sorozatban: ... cserben hagyta ezt a várost.
2018. jún. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!